1-2 werkdagen levertijd, gratis bezorgd

 Gratis retourneren tot wel 30 dagen

 Klanten geven ons een 8,7/10

Totale uitverkoop wegens stopzetting!

Camiel

Hoi, ik ben Camiel en ben vijf jaar geleden trots gestart met het verkopen van prachtige koeienhuiden via Koeienhuidvloerkleed.nl. Na honderden klanten tevreden te hebben kunnen maken met mooie vloerkleden uit Zuid-Amerika is het nu tijd voor mij om met iets nieuws te beginnen. Als er dus een huid op de website bij zit die geschikt is voor jou deze kan jij deze dus extra afgeprijsd aanschaffen, geweldig toch? Er is slechts één exemplaar per huid beschikbaar, en het is dus écht OP=OP. Geniet alvast van je koeienhuid! Groetjes, Camiel

Camiel

 

ASTRONOMISCHE LENTE KORTING!

De Astronomische lente is weer begonnen!!

Het eerste zonnetje heeft zich laten zien. Dat betekend dat de tuinen weer zomerklaar gemaakt gaan worden en de barbeques weer naar buiten gaan. Vanaf vandaag zijn er dan ook kortingen tot wel 20% korting op onze Lederen BBQ Schorten.

DUS BENT U OPZOEK NAAR EEN STOERE HIPPE BBQ SCHORT  DAN BENT U BIJ KOEIENHUIDVLOERKLEED.NL OP HET JUISTE ADRES.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *