Retourformulier

Verzending

Onze artikelen worden verzonden via DHL, bij elke verzending ontvangt u van ons een Track&Trace code per mail. Wij verzenden altijd alle bestellingen die op werkdagen voor 18:00 geplaatst zijn. Hiermee zal uw pakket dus binnen 1 a 2 werkdagen bij u thuis arriveren. Mocht dit niet lukken wegens externe omstandigheden, dan laten wij dit altijd per mail weten.

Ruilen & Retouren

Wij hanteren een verlengd herroepingsrecht, dat vermeld staat hieronder.

U kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Ook als het een artikel betreft dat onder een actie viel.

Voorwaarden Retourneren

  • Het artikel dient altijd binnen 30 dagen retour ontvangen te zijn
  • Met de originele pakbon of factuur van de online bestelling.
  • De originele kaartjes en labels moeten nog aan het artikel zijn bevestigd.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt en onbeschadigd.
  • Retour-aanvraag verzonden, deze kunt u vinden in de footer van de website.
    Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Artikelen die niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geruild en worden naar u teruggestuurd.

Wat als ik ontevreden ben over een product?
We willen natuurlijk dat u tevreden bent met alles wat u bij koeienhuidvloerkleed.nl koopt. Mocht een artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heeft u een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen u graag en staan altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen

Als ik een artikel retourneer, zijn daar dan kosten aan verbonden?
Als u een artikel retourneert zijn hier geen kosten aan verbonden wel dient u zelf voor de kosten van retouren zorg te dragen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Vacchetta niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track&Trace code en bewaar deze goed.

Als ik een artikel retourneer, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja als u een artikel retourneert, krijgt u uw geld terug. Mits deze binnen 30 dagen teruggestuurd wordt en dit gemeld is bij ons. Na ontvangst zal het artikel gecontroleerd worden en bij goedkeuring zal het verschuldigde bedrag op uw bank- of girorekening worden teruggestort.

Wanneer krijg ik met geld terug?
Na het opsturen/aanmelden van uw retourpakket duurt het maximaal 30 dagen voordat u het retourbedrag ontvangt. Vaak gaat het echter ook wat sneller.

Na het verwerken van een retour in ons magazijn ontvangt u een retourbevestiging per e-mail maar daarin ook het bedrag dat u van ons terugkrijgt. Binnen enkele dagen na dit bericht ontvangt u het retourbedrag op dezelfde wijze als hoe de betaling heeft plaatsgevonden.

Algemeen herroepingsrecht (ter uitleg)

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@koeienhuidvloerkleed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.