1-2 werkdagen levertijd, gratis bezorgd

 Gratis retourneren tot wel 30 dagen

 Klanten geven ons een 8,7/10

Totale uitverkoop wegens stopzetting!

Camiel

Hoi, ik ben Camiel en ben vijf jaar geleden trots gestart met het verkopen van prachtige koeienhuiden via Koeienhuidvloerkleed.nl. Na honderden klanten tevreden te hebben kunnen maken met mooie vloerkleden uit Zuid-Amerika is het nu tijd voor mij om met iets nieuws te beginnen. Als er dus een huid op de website bij zit die geschikt is voor jou deze kan jij deze dus extra afgeprijsd aanschaffen, geweldig toch? Er is slechts één exemplaar per huid beschikbaar, en het is dus écht OP=OP. Geniet alvast van je koeienhuid! Groetjes, Camiel

Camiel

 

Oktober = Woonmaand dus vanaf vandaag tot het einde van de maand op de gehele collectie 5% korting

Het is duidelijk! De natuur laat het ons voelen en de winkels laten het ons zien. Het herfstseizoen is begonnen! Paddenstoelen schieten uit de grond en de beukennootjes, eikels en kastanjes vliegen je om je oren. Zo presenteren de woonwinkels weer hun nieuwe collecties en ligt de deurmat weer vol met folders boordevol wooninspiratie.

De zon schijnt buiten heerlijk maar zonder jas de deur uit, dat wil al bijna niet meer. Je krijgt zin om jouw huis weer her in te richten met al dat moois maar let wel op je centen. Daarom hebben wij vanaf vandaag 14-10-2017 t/m 31-10-2017 op onze gehele collectie 5% korting.

DUS PROFITEER NU VAN DEZE MOOIE AANBIEDINGEN.

WANT OP=OP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *