1-2 werkdagen levertijd, gratis bezorgd

 Gratis retourneren tot wel 30 dagen

 Klanten geven ons een 8,7/10

Totale uitverkoop wegens stopzetting!

Camiel

Hoi, ik ben Camiel en ben vijf jaar geleden trots gestart met het verkopen van prachtige koeienhuiden via Koeienhuidvloerkleed.nl. Na honderden klanten tevreden te hebben kunnen maken met mooie vloerkleden uit Zuid-Amerika is het nu tijd voor mij om met iets nieuws te beginnen. Als er dus een huid op de website bij zit die geschikt is voor jou deze kan jij deze dus extra afgeprijsd aanschaffen, geweldig toch? Er is slechts één exemplaar per huid beschikbaar, en het is dus écht OP=OP. Geniet alvast van je koeienhuid! Groetjes, Camiel

Camiel

 

Hoe Reinig ik een Schapenvacht?

Schapenvacht Schoonmaken

Een Schapenvacht is een natuurlijk product. Door de aanwezigheid van natuurlijke vetten (lanoline) reinigt een Schapenvacht zichzelf. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een mooie Schapenvacht, adviseren wij om uw Schapenvacht regelmatig uit te kloppen en te luchten. De Schapenvacht schoonmaken kunt u ook eenvoudig doen door de de Schapenvacht te stofzuigen.

Schapenvacht opfrissen

Om uw Schapenvacht op te frissen kunt u de vacht buiten in de mist of na het douchen in de badkamer hangen. In de winter kunt u de vacht in de sneeuw leggen met de wolkant naar beneden. De sneeuw absorbeert namelijk het vuil.

Zit er een vlek op uw Schapenvacht?

Geen paniek! Als de vlek nat is, kunt u deze droog deppen met wat keukenpapier of een droge (hand)doek. Is de vlek opgedroogd? Dan kunt u de vlek op de Schapenvacht schoonmaken met een vochtig doekje. Het is belangrijk dat u de vlek niet in de vacht wrijft, maar steeds deppende bewegingen maakt. Verdwijnt de vlek niet? Dan kunt u een klein beetje groene zeep gebruiken

Schapenvacht wassen

Wij adviseren om uw Schapenvacht zo min mogelijk te wassen. Door het wassen verdwijnen de natuurlijke vetten (lanoline) die in een vacht zitten. Hierdoor verliest een Schapenvacht de natuurlijke glans en souplesse. Wilt u toch graag uw Schapenvacht wassen? Was de vacht dan bij voorkeur met de hand in koud water zonder zeep of gebruik het wolwasprogramma van uw wasmachine. Wring de vacht na het wassen voorzichtig uit en laat de vacht verder drogen op kamertemperatuur.

Schapenvacht drogen

Is uw vacht nat geworden? Koeienhuidvloerkleed.nl adviseert om uw vacht op kamertemperatuur te laten drogen. Zorg ervoor dat uw Schapenvacht goed opdroogt. Afhankelijk van de dikte van uw vacht, kan dit enkele dagen tot een week duren. Om de vacht soepel te houden, is het slim om deze dagelijks even te bewegen of op te rekken. Droog uw Schapenvacht niet in de droger, over de verwarming of in direct zonlicht.

Schapenvacht schoonmaak door te borstelen

Om te voorkomen dat de Schapenvacht op den duur gaat klitten, kunt u de vacht borstelen. Hiervoor kunt u een normale haarborstel of een hondenborstel gebruiken. Borstel voorzichtig zodat u de wol niet uit de vacht trekt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *